Program pentru pregatirea personalului AJOFM Sibiu E-mail
program pentru pregatire Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFM) desfăşoară, în perioada 1 august 2009-31 decembrie 2010, un program de formare a personalului instituţiei, prin finanţare europeană. Valoarea proiectului depăşeşte, cu puţin, 1 milion de lei.

Prin proiect se urmăreşte pregătirea personalului instituţiei în ceeea ce priveşte activitatea de consiliere a şomerilor şi dobândirea de cunoştinţe de limbi străine. Din totalul actual al personalului propriu, 58 de persoane vor participa la cursurile derulate prin acest proiect.

Astfel, 25 dintre angajaţi vor urma cursuri de formare profesională în domeniul Tehnicilor Informaţionale Computerizate, alte 25 de persoane vor urma cursuri de limba engleză, 15 cursuri de limba germană şi tot 15 cursuri de limba italiană, 18 angajaţi vor participa la cursul de agent de ocupare, 16 persoane vor urma cursul de consilier privind orientarea în carieră şi 15 persoane vor participa la cursul de formatori de formatori.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 1.114.280 lei, din care valoarea cofinanţării asigurate de AJOFM Sibiu este de 278.570 lei şi valoarea finanţării nerambursabile este de 835.710 lei.

Parteneri ai AJOFM în acest proiect sunt Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu şi Fundaţia Româno-Germană. (foto: Gheorghe Suditu, director coordonator al AJOFM Sibiu)

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav