Program special pentru alegeri E-mail
Program special Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Sibiu va lucra în ambele sâmbete dinaintea zilelor de 22 noiembrie şi 6 decembrie, zilele în care vor avea loc primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Angajaţii serviciului vor deservi în primul rând cetăţenii cu drept de vot pentru preschimbarea actului de identitate, dacă acesta a expirat, a fost pierdut, furat sau deteriorat. La SEPS se va lucra în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 8 şi 20. Programul este următorul: Luni şi miercuri între orele 08.00 – 13.00 şi 14.00 – 18.30, preluări şi înmânări de acte; între orele 18.00 – 20.00 doar înmânări de acte de identitate. Marţi, joi şi vineri între orele 08.00 – 13.00 şi 14.00 - 16.30 preluări şi înmânări de acte; între orele 16.30 – 20.00, doar înmânări de acte de identitate.

În 21 noiembrie şi 5 decembrie se va lucra tot între 8 şi 20 atât pentru preluare cât şi pentru eliberare de documente. De asemenea, în această perioadă vor fi scurtate termenele de eliberare a actului de identitate la 5 zile lucrătoare, iar toate cererile înregistrate în săptămâna premergătoare zilelor de 22 noiembrie, respectiv 6 decembrie, vor fi soluţionate prin înmânarea cărţii de identitate sau cărţii provizorii de identitate chiar în zilele alegerilor, pentru a se asigura exercitarea dreptului de vot.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav