Programul Tursib se modifica odata cu inceperea noului an scolar E-mail
tursib Din 13 septembrie, Tursib va relua programul normal de circulaţie, va trece de la programul de vară la cel normal şi va suplimenta numărul autobuzelor în special la orele de vârf, pentru a se încadra cât mai bine în programul elevilor.

Pe traseele principale care duc spre zona centrală, în intervalul orar 7.15 - 7.30 vor fi dublate următoarele autobuze: A5, A10, A2 şi A1. Elevii vor beneficia în continuare de reducere cu 50% la abonament pentru transportul în comun pe toate liniile. Abonamentul elevilor pentru jumătate de lună va fi calculat în septembrie din data de 13 inclusiv, iar preţul nu va fi modificat. Tariful pentru un abonament de 15 zile este de 30 de lei, iar în cazul elevilor de 15 lei.

Tursib în colaborare cu Primăria Sibiu lucrează în continuare la implementarea noului plan de transport public în comun, iar din această lună se va trece la instalarea de POS-uri în anumite puncte de vânzare Tursib. Astfel, achiziţionarea unui bilet sau a unui abonament se va putea face direct cu cardul, fără a mai fi nevoie de numerar. Până în prezent, au fost instalate POS-uri la sediul agenţiei Tursib, la chioşcul din V. Aurie şi în zona Teatrului Radu Stanca, după care urmează punctele de vânzare a biletelor din zona Universităţii Lucian Blaga (vis-a-vis de vechiul sediu al Primăriei), Piaţa Cibin şi Vasile Aaron.

În Sibiu există 80 de autobuze articulate şi midibuze care circulă pe 20 de trasee, care acoperă zonele de interes public şi industrial ale oraşului.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav