Proiect cultural de peste 2 milioane de euro castigat de Primaria Medias E-mail
Primaria Medias Primăria municipiului Mediaş, alături de Austria, Belgia, Finlanda, Germania, Polonia, Slovenia, Suedia, Italia şi Spania a câştigat un proiect în valoare de 2.372.000 euro de la Uniunea Europeană. Proiectul începe în ianuarie 2010 şi se va finaliza în martie 2013. Pe perioada desfăşurării acestui proiect, Mediaşul ca şi partener va organiza activităţi de mediere a colaborării în cadrul sectorului creativ regional, respectiv colaborări de genul artiştilor plastici şi factori implicaţi în economie.

 „Cea mai importantă acţiune pentru municipiului nostru reprezintă organizarea în septembrie 2012 a întâlnirii vizând deciziile strategice de implementare a acestui proiect, întâlnire la care vor participa reprezentanţi ai sectorului de creaţie, economic, dar mai ales reprezentanţi ai clasei politice din fiecare regiune parteneră. Strategia reînnoită prin creşterea economică şi locuri de muncă în Uniunea Europeană se bazează pe faptul că dezvoltarea economică europeană este direct legată de abilitatea de a crea şi promova sectoarele economice bazate pe elementul de creaţie, inovaţie şi cercetare”, explică Alina Ştefan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Una dintre finalităţile acestui proiect reprezintă realizarea unui manual de strategii culturale pentru Uniunea Europeană.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav