Proiect de 65000 de euro pentru tinerii dezavantajati E-mail
Proiect de 65 mii de euro Fundaţia Comunităţii Sibiu vrea să obţină finanţare Phare pentru un proiect ce vizează integrarea în societatea a tinerilor dezavantajaţi. Consiliul Judeţean Sibiu va vota, în şedinţa de joi, dacă se va implica în acest proiect, în calitate de partener.

Valoarea totală a proiectului este de peste 65.000 de euro, din care 10 la sută trebuie asiguraţi de către fundaţie. Consiliul Judeţean, chiar dacă va deveni partener, nu va avea nicio cheltuială. “Şanse egale pentru tinerii defavorizaţi din judeţul Sibiu” are drept grup ţintă, tineri cu vârste între 14 şi 25 de ani. Proiectul presupune, pe de o parte, informarea acestora despre legile care li se adresează, iar pe de altă parte, monitorizarea instituţiilor publice, dacă aplică sau nu aceste legi.

Fundaţia şi-a propus consilierea a 500 de sibieni, prin înfiinţarea a două puncte de consiliere în judeţ. Din cei 500 de tineri vizaţi, 50 vor putea urma şi cursuri de formare. Consiliul Judeţean se va implica în redactarea materialelor informative, în realizarea întâlnirilor şi în monitorizarea instituţiilor.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav