Proiect european: idei de afaceri pentru sibienii cu initiativa E-mail
Reincep Serile ArtgoticeUn nou proiect, adresat persoanelor care doresc să îşi deschidă propria afacere, este implementat la Sibiu, alături de Bucureşti, Vâlcea şi Deva, presupund cursuri gratuite în domeniu şi un stagiu de pregătire în Germania.

300 de persoane de la nivelul Regiunii Centru, în care intră şi Sibiul, vor avea ocazia, în acest an, de a urma o serie de cursuri gratuite de formare în antreprenoriat, management proiecte şi cursuri de certificare European Business Competence Licence (EBCL) în cadrul proiectului european numit „KANT - Competenţe antreprenoriale de nivel european".
Potrivit persoanelor implicate în derularea proiectului, sunt eligibile persoanele care doresc să îşi deschidă prima lor afacere. Cursurile sunt programate să înceapă în această vară şi se vor desfăşura sub forma unor module. Cursanţii vor avea, de asemenea, ocazia, de a participa la un stagiu de pregăttire în Germania.

Persoanele interesate se pot adresa firmei SC M.P.A. SRL din Sibiu, beneficiarul proiectului, de pe strada Henri Coandă, nr. 12, telefon 0269.213.907.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Resurelor Umane 2007-2013, iar perioada de implementare este 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2011.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 10 milioane de lei fără TVA, 5 la sută reprezentând confinanţarea asigurată de beneficiar şi de parteneri.


 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav