Proiect judetean la Liceul Noica E-mail
Proiect judetean Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu desfăşoară proiectul judeţean “Apa, picătura vieţii”, în colaborare cu Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara şi Şcoala cu Clasele I-VIII Ocna Sibiului. În cadrul proiectului s-au realizat parteneriate cu Direcţia Silvică Sibiu, Ocolul Silvic Valea Cibinului-Sălişte, Complexul Barnear Ocna Sibiului-Hotel Helios, Regia Apelor Române. Proiectul se desfăşoară pe parcursul anului şcolar 2009-2010.

Coordonatorii acestui proiect sunt prof. Ileana Popa şi prof. Mihai Ordean, din partea Liceului C. Noica şi prof. Adriana Buldur şi prof. Dorina Lobonţ, din partea Colegiul Naţional Bănăţean. Scopul proiectului constă în organizarea unor activităţi comune privind protecţia mediului înconjurător, promovarea cooperării între şcoli din regiuni diferite, socializarea grupului ţintă al proiectului, elevi şi profesori, dezvoltarea cretivităţii elevilor, condiţie definitorie în conştientizarea importanţei protecţiei mediului înconjurător.

Proiectul îşi propune de asemenea să deruleze activităţi cu caracter divers: ştiinţific, artistic, instructiv-educativ, în cadrul unui schimb de experienţă între unităţile şcolare partenere, activităţi care să promoveze ideea că educaţia ecologică constituie unul din obiectivele care se regăsesc la toate disciplinele de învăţământ, având aşadar un caracter interdisciplinar. Elevii vor participa la o sesiune de comunicări la liceul gazdă, la excursii tematice la pepiniera de la Tocile-Sadu şi la Ocna Sibiului, unde se vor preleva probe de apă şi se vor analiza în laborator pentru determinarea poluanţilor. Proiectul „Apa, picătura vieţii” va continua cu vizita la Timişoara a elevilor de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav