Promisiuni marca PDL E-mail
promisiuni pdl Presedintele PDL Sibiu, senatorul Ion Ariton, se intalneste astazi cu constructorul tronsonului II din centura ocolitoare a Sibiului si vrea sa gaseasca modalitati prin care parlamentarii PDL sa se implice in finalizarea cat mai rapida a lucrarilor. Totodata, democrat-liberalii sibieni spun ca nu vor inceta demersurile pentru ca Geoana sa fie revocat din functia de presedinte al Senatului.

Ariton promite ca pana la finalul acestui an se va circula pe ambele tronsoane ale centurii si spune ca ar putea chiar ca termenul propus de constructor, finalul anului 2010, sa fie devansat. „Vom incerca sa folosim toate metodele pe care un parlamentar le poate folosi pentru ca termenele pe care si le-au propus sa fie respectate. Anul acesta am certitudinea ca se va circula pe intreg tronsonul centurii. Intr-o prima faza va fi dat in folosinta primul tronson si apoi si cel de-al doilea.

Tinand cont de faptul ca nu au asa de multe probleme, nici tehnice si nici terenul nu le creeaza probleme dificile, eu cred ca pot sa faca chiar mai repede decat si-au propus. Termenul ar putea fi devansat din punctul meu de vedere fara nici un fel de problema. Sunt sigur ca pana la finele anului vom circula pe centura Sibiului", a declarat presedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, ieri, intr-o conferinta de presa. Ariton spune ca intalnirea cu reprezentantii Vectra Service care vor realiza tronsonul II al centurii ar fi trebuit sa aiba loc chiar la fata locului, dar ca vremea nefavorabila ii determina sa se intalneasca la birou. El a anuntat insa ca va relua vizitele lunare pe centura Sibiului pentru a evalua stadiul lucrarilor.

Demers politic

Ariton si vicepresedintele PDL, Cornet Stirbet, au anuntat, in aceeasi conferinta de presa, ca demersul politic al PDL de a-l revoca din functia de presedinte al Senatului pe Mircea Geoana nu se va opri. Cei doi considera ca Geoana a comis „un abuz" cand a refuzat, miercuri, sa introduca pe ordinea de zi a sedintei Senatului punctul prin care se cerea revocarea sa. „Senatorii PDL nu vor in nici un caz sa blocheze activitatea legislativa in Senatul Romaniei. Acest lucru a pornit de la un abuz pe care l-a facut presedintele camerei superioare, Mircea Geoana, in momentul in care nu a dorit si nu doreste sa treaca pe ordinea de zi un punct pe care 71 de senatori l-au solicitat. Mi se pare un grav abuz pe care dansul l-a facut si probabil saptamana viitoare, in sedintele de marti sau miercuri, vom continua cu acest demers", a declarat Ion Ariton.

Atac la adresa lui Geoana

Stirbet este si mai acid la adresa fostului presedinte al PSD, si spune ca acesta „nu a invatat nimic" din alegerile pe care le-a pierdut pana acum. „Domnul presedinte al Senatului nu a invatat nimic din lectiile date de alegerile prezidentiale si alegerile in partidul sau si se cramponeaza de functia pe care o detine, desi o majoritate parlamentara care nu poate fi cenzurata in demersul sau solicita introducerea in ordinea de zi a unui punct. Nimeni nu poate cenzura lucrarile Senatului si nu poate cenzura un grup parlamentar majoritar sa se exprime. Sigur, discutiile legate de constitutionalitate au fost si vor mai fi. Sunt asemanari cu alte situatii, dar nu sunt situatii similare cu niciuna dintre cele discutate in media si in rindul analistilor politici", a spus si Cornel Stirbet in conferinta de presa.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav