Promovare inedita ~ Ursul Stoiti face curatenie cu masinile din strada E-mail
promovare inedita Organizatorii Klash "Noua Generaţie de campioni în ring" au găsit un mod inedit de a promova evenimentul de pe 18 decembrie. Ieri, la prânz, pe str. Cetăţii, unul dintre luptătorii care vor urca în ring pentru meciul-vedetă al spectacolului sportiv ce se va desfăşura în Palatul Sporturilor "Transilvania", Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi, a mutat din loc două autoturisme trecute bine de... o tonă şi jumătate.

După câteva exerciţii de încălzire, "Ursul" - un sportiv călit în luptele libere, a cărui greutate se scrie cu... 3 cifre - s-a dezbrăcat la tricou, a înşfăcat funia de care era legat un microbuz portocaliu şi l-a... tractat pur şi simplu vreo 100 de metri. După câteva momente de relax, Stoiţi a trecut la "episodul 2", un autoturism mai "modest" cu vreo câteva sute de kilograme, sub privirile mirate ale trecătorilor care se întrebau, dându-şi coate, cum de au rămas cele două maşini... fără benzină.

"Sportivul nostru se pregăteşte pentru confruntarea cu Zmărăndescu dând o mână de ajutor Primăriei şi, implicit, Biroului de ridicări maşini", a afirmat antrenorul de la Kudokai Atlassib al lui Stoiţi, sensei Adrian Mihai, cu zâmbetul pe faţă. Apoi a completat, serios: "Am glumit. Acesta este un mod prin care încercăm să promovăm acest eveniment, Klash Noua Generaţie, de pe 18 decembrie. Este o promovare mai trăsnită, însă nu la fel de trăsnită ca cea de mâine. Va fi o nouă surpriză". Adrian "Ursul Carpatin" Stoiţi îl va întâlni pe Cătălin Zmărăndescu în meciul-vedetă al spectacolului sportiv Klash "Noua Generaţie de campioni în ring".

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav