Proteste la prefectura E-mail
Proteste la prefectura Aproximativ 30 de persoane, membri ai Sindicatului IRE Sibiu, au protestat miercuri, 11 noiembrie, în faţa Instituţiei Prefectului împotriva măsurii ministerului de internalizare a serviciilor energetice. Protestele vor continua şi săptămânile viitoare, până pe data de 16 decembrie, potrivit programului adoptat în ultima şedinţă extraordinară a membrilor Federaţiei Univers.

Sindicaliştii se declară împotriva intenţiei Ministerului Economiei de a constitui două Companii Energetice Naţionale, în care să fie incluse SN Nuclearelectrica, SC Hidroelectrica SA şi filialele sale. De asemenea, există nemulţumiri privind promovarea documentelor necesare pentru internalizarea serviciilor energetice în cadrul societăţilor pe care le deservesc, reorganizarea Filialei de Întreţinere şi Servicii Energetice "Electrica Serv" SA, prin internalizarea SISE Muntenia Nord, SISE Transilvania Nord şi SISE Transilvania Sud.

„Motivul pentru care protestăm este acela privind înfiinţarea celor două companii de electricitate în spatele cărora, după părerea noastră, se ascund diverse interese. Ne opunem acestor forme de reorganizare, ele nu sunt pretabile din punct de vedere economic”, spune liderul sindicatului Electrica Distribuţie şi a Agenţiei de Servicii şi Furnizare Sibiu, Petru Matiu.

Ultima şedinţă a membrilor Federaţiei Univers, ce a avut loc pe 5 noiembrie, a stabilit „planul de bătaie” al sindicaliştilor din domeniul energetic pentru următoarele săptămâni. Potrivit programului adoptat în timpul şedinţei „cu majoritatea voturilor” din partea sindicaliştilor, s-a hotărât continuarea programului de acţiuni care vor fi realizate până la sfârşitul anului. Astfel, pe lângă protestul de miercuri, 11 noiembrie, mai sunt anunţate alte patru: pe 18 şi 25 noiembrie şi pe 2 şi 16 decembrie. În aceste zile vor fi pichetate sediile prefecturilor din toate reşedinţele de judeţ.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav