Radarele noi asteapta agentii instruiti E-mail
noile radare Spre bucuria şoferilor sibieni, noile maşini de poliţie dotate cu radarele “invizibile” nu vor fi, încă, folosite de agenţii rutieri. Aceştia participă, în aceste zile, la o instruire privind utilizarea corectă a noilor aparate radar.

Deşi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS) au declarat joi, 25 martie, la prezentarea noilor dotări ale poliţiei, că acestea vor “intra în pâine” chiar de a doua zi, radarele vor întârzia să acţioneze, decoamdată. Potrivit inspectorului Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier al judeţului Sibiu, doi agenţi rutieri au participat, zilele trecute, la un instructaj la Bucureşti. Ei au devenit, astfel, formatori şi au dreptul de a instrui, mai departe, personalul care se va ocupa de supravegherea traficului cu noile aparate radar. “Nu ştiu exact cât va dura instruirea. Cei care au absolvit cursurile la Bucureşti vor instrui, la rândul lor, alţi agenţi”, a declarat Bogdan Maxim.

Judeţul Sibiu a primit săptămâna trecută, de Ziua Poliţiei Române, pe 25 martie, 12 autoturisme Dacia Logan Break, dotate cu noile sisteme radar. 8 dintre ele vor rămâne în dotarea poliţiei din municipiul Sibiu, iar celelate patru vor fi distribuite poliţiştilor rutieri din Mediaş, Miercurea Sibiului, Tălmaciu şi Agnita.

Citeşte şi http://www.ronduldesibiu.ro/eveniment/Cadou-pentru-soferi-Ziua-Politiei--radare/.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav