Radu Stanca bate gongul E-mail
Radu Stanca bate gongul Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu deschide stagiunea teatrală 2009 –2010 vineri, 18 septembrie. Piesa prezentată în debutul stagiunii va fi „Breaking the waves”, o premieră pentru teatrul sibian, în regia lui Radu Alexandru Nica (foto).

Primul spectacol al acestei stagiuni, „Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess”, adaptare scenică de Sanda Anastasof după Lars von Trier, în regia lui Radu-Alexandru Nica este o poveste despre credinţă, spirit de sacrificiu şi dragoste necondiţionată, a cărei acţiune se petrece în Scoţia anului 1970.

„În acest punct al vieţii mele, am simţit intens nevoia să vorbesc despre un om al exceselor generoase – nu întâmplător femeie şi nu întâmplător handicapat mental – despre cât de importantă e şi cât curaj consecvent incumbă cunoaşterea de sine (care nu e defel condiţionată de intelect), despre dragostea care nu este dragoste până nu oferă totul, despre minunile care ne înconjoară şi pe care, cu debordantă prostie, ne obstinăm să nu le vedem, orbiţi de orgoliu şi de goana după iluzionismul spectacolului ieftin căruia îi permitem să ne domine”, spune Radu- Alexandru Nica.

Din distribuţie fac parte Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Diana Fufezan, Ciprian Scurtea, Dana Taloş, Liviu Vlad, Gelu Potzolli, Adrian Matioc, Dan Glasu şi Cristian Stanca. „Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess” va avea două reprezentaţii, în 18 şi 19 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca”.

Biletele s-au pus, deja, în vânzare şi se găsesc la Agenţia Teatrală de pe Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17 şi online, pe www.sibfest.ro.

O altă premieră va fi prezentată la sfârşitul lunii septembrie. Este vorba despre spectacolul „Prinţesa Turandot”, după Carlo Gozzi, în regia ucraineanului Andriy Zholdak.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav