Ranitii exploziei cu gaz in stare stabila E-mail
ranitii in stare stabila Cei şase bărbaţi răniţi în explozia petrecută luni la Sibiu şi internaţi la Spitalul de Urgenţă au suferit complicaţii la căile respiratorii, dar sunt în stare stabilă, medicii urmând să decidă câţi dintre ei vor fi operaţi la mâini, unde au arsuri, şi când ar putea avea loc aceste intervenţii.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, cei şase bărbaţi răniţi în timpul exploziei şi al incendiului care a urmat au suferit, în noaptea de luni spre marţi, complicaţii la căile respiratorii, dar sunt în stare stabilă, neavând probleme care să le pună viaţa în pericol,.

Bărbaţii sunt în continuare internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică a spitalului sibian, iar medicii le fac tratament pentru vindecarea arsurilor de gradele unu, doi şi trei suferite pe mâini, faţă şi la căile respiratorii.

Medicii care se ocupă de ei vor aştepta două-trei zile pentru ca rănile să se mai vindece, înainte de a decide să îi supună unor intervenţii chirurgicale de refacere la mâini, unde au arsuri mai grave.

Potrivit echipei de medici specialişti care îi are în grijă, nu se poate spune deocamdată câţi dintre cei şase bărbaţi vor fi supuşi unor asemenea intervenţii chirurgicale sau în cât timp, totul depinzând de modul în care pacienţii reacţionează la tratament.

Femeia de 48 de ani care a ajuns la spital în stare de şoc după un atac de panică, datorat exploziei şi incendiului, şi-a revenit şi a fost externată.

Pe de altă parte, E.ON Gaz Distribuţie, societatea la care sunt angajaţi cei şase bărbaţi răniţi, continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incendiului de la staţia de reglare a gazului dintr-o unitate militară din Sibiu, fără ca anchetatorii să mai fi făcut publice noi date.

Incidentul s-a produs în timp ce o echipă a companiei făcea lucrări la staţia de reglare-măsurare. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au stabilit ulterior că incendiul care a urmat exploziei a fost provocat de "o scânteie mecanică" ce a determinat aprinderea scurgerilor de gaze.

Cele şase persoane rănite în urma exploziei au suferit arsuri pe faţă şi pe membre şi au fost preluate de echipajele SMURD şi Ambulanţă şi duse la UPU a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu. Bărbaţii răniţi au între 30 şi 50 de ani, dar la spital a ajuns ulterior şi o femeie care intrase în stare de şoc în urma unui atac de panică, datorat exploziei.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav