Rata somajului pe judet bate rata somajului pe tara E-mail
rata somajului Judeţul Sibiu a înregistrat, la finalul lunii ianuarie, o rată a şomajului de 8,4 la sută, cu 0,3 puncte procentuale mai mare decât rata şomajului la nivelul întregii ţări.

La începutul acestui an, în judeţul Sibiu, existau peste 15.000 de persoane fără un loc de muncă, mai mult de 9.000 dintre ei fiind bărbaţi. Rata şomajului a înregistrat o valoare procentuală de 8,4, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS), după ce, în luna inauarie, 410 persoane au rămas fără un loc de muncă.

La nivelul întregii ţări, potrivit datelor oferite de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), „rata somajului înregistrat în luna ianuarie a fost de 8,1 la sută, faţă de 7,8 la sută în luna decembrie 2009 şi 4,9 la sută în aceeaşi lună a anului 2009. Numărul total al şomerilor înregistraţi în evidenţele agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă a fost de 740.982 de persoane, din care 306.977. femei”.

Pentru lunile februarie-aprilie, AJOFM Sibiu a primit înştiinţări privind intenşia de a efectua disponibilizări colective din partea a nouă agenţi economici. 219 persoane îşi vor pierde, astfel, locul de muncă.

Firmele desfăşoară activităţi în diferite domenii de activitate. Acetea sunt, potrivit reprezentanţilor AJOFMS, reparare, întreţinere, instalare maşini şi echipamente, industria metalurgică, fabricarea produselor ceramice, transporturi terestre, fabricarea produselor şi substanţelor chimice, producerea şi comercializarea de instalaţii pentru construcţii.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav