Reactiile liderilor de la Sibiu E-mail
reactiile de la Sibiu Liberalul Mircea Cazan a declarat că PNL Sibiu şi el însuşi îl sprijină în continuare pe primarul Klaus Iohannis. “PNL nu negociază această propunere şi avem convingerea că nici partenerii noştri, împreună cu care alcătuim majoritatea, nu vor negocia.

"Este păcat pentru România că primarul Klaus Iohannis, candidatul Opoziţiei pentru funcţia de premier, nu a fost acceptat de către preşedintele Traian Băsescu. Iohannis ar fi fost acum cea mai bună soluţie de rezolvare a crizei politice, dar şi economice, ţinând cont că se bucură sprijinul majorităţii parlamentare formate din Alianţa PSD+PC (PSD şi Partidul Conservator), Partidul Naţional Liberal (PNL), Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) şi minorităţile naţionale.

Traian Băsescu nu face altceva decât adânceşte criza din România, prin refuzul său de a-l desemna premier pe Klaus Iohannis. Faptul că preşedintele a anunţat că va veni în vizită electorală la Sibiu nu înseamnă că sprijină Sibiul, căruia i-a refuzat un premier bun. Sibiul nu mai este fief electoral al PDL şi al lui Traian Băsescu, lucru demonstrat deja de rezultatele de la europarlamentare, iar o eventuală prezenţă a preşedintelui Băsescu la Sibiu nu rezolvă criza din ţară. Traian Băsescu ar fi trebuit să îl aleagă pe Klaus Iohannis premier", a declarat joi, preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav