Reduceri de personal si in invatamantul sibian E-mail
reduceri de personal Anunţatele reduceri de personal în învăţământul preuniversitar de stat nu ocolesc nici Sibiul. Potrivit inspectorului şcolar general, Constantin Gorun, la Sibiu prin ordonanţa 114/2009 ar uma să-şi piardă locul de muncă aproximativ 100 de persoane, măsura disponibilizării acestora venind ca urmare a modificării planului de şcolarizare, respectiv reducerea numărului de ore pe săptămână.

"Cu certitudine disponibilizările se vor face din rândurile suplinitorilor, titularii nu pot fi afectaţi", spune Constantin Gorun care adaugă că, în comparaţie cu alte judeţe, la Sibiu numărul celor care vor trebui să-şi caute de lucru din toamnă este redus. De cealaltă parte, sindicaliştii din educaţie sunt extrem de nemulţumiţi şi spun că aşteaptă întâlnirea cu noul ministru al Educaţiei, programată pentru 5 ianuarie.


 "Vom vedea ce argumente au avut atunci când au făcut această reducere. S-a început cu stângul, din păcate, în relaţia cu sindicatele", spune Teodor Fârţonea, liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Sibiu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav