Regele Arthur le~a adus o mentiune sibienilor E-mail
regele Arthur Piesa "Cum a devenit Arthur rege" le-a adus actorilor sibieni de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong o menţiune la Festivalul Internaţional de Animaţie "Bucurii pentru copii/ Spectacole de colecţie". Evenimentul s-a desfăşurat în Capitală, în perioada 28 noiembrie-6 decembrie şi a reunit trupe de teatru şi actori sosiţi din România, Polonia, Spania, Italia, Israel, Bulgaria şi Ungaria.

La spectacolul oferit de sibieni au participat mai mult de 450 de copii, care s-au bucurat din plin de spectacol şi care i-au chemat pe scenă de cinci ori pe actorii Teatrului Gong, după cum a declarat Franciska Coman, impresar artistic al instituţiei sibiene. Toţi cei care nu au urmărit până acum spectacolul "Cum a devenit Arthur rege" o pot face în această seară, de la ora 19, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav