Retea de intranet de 80000 de euro la Pediatrie E-mail
retea intranet Reprezentanţii Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu au anunţat miercuri, 3 februarie, încheierea proiectului privind „Creşterea capacităţii de management instituţional la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu”. Reuşita proiectului a fost salutată şi de vicepreşedintele municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

În urma proiectului, la nivelul celor trei clinici ale Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu – Clinica de pediatrie, cea de chirurgie şi ortopedie pediatrică şi Secţia de Boli Infecţioase Copii – a fost creată o reţea de intranet „ce va permite optimizarea fluxului informaţional”, după cum au spus reprezentanţii instituţiei. „Obiectivul principal a fost informatizarea spitalului. Reţeaua de intranet va permite transmiterea de date de la o clinică la alta”, explică medicul Pantelie Nicolcescu, directorul proiectului.

Reţeaua a devenit funcţională din luna noiembrie a anului trecut. Pacienţilor care au avut nevoie de îngrjiri în această perioadă le-au fost întocmite fişe electronice. „Astfel, vom putea forma propria noastră bază digitală de date”, a completat Nicolcescu.

Aparatura achiziţionată în cadrul proiectului a costat aproximativ 80.000 de euro, potrivit aceleiaşi surse. Au fost cumpărate servere, calculatoare, imprimante, softuri, licenţe. O parte din bani au fost, de asemenea, cheltuiţi pentru informare şi publicitate.

Viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor, s-a declarat mulţumită de finalitatea proiectului şi a promis sprijin în realizarea proiectelor de viitor.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu au în vedere alte două proiecte pentru acest an. Unul dintre ele a fost deja depus. Acesta are în vedere construirea unui „Centru de cercetare şi laborator în medicina respiratorie pediatrică”, cu o valoare totală de peste două milioane de euro. Cel de-al doilea proiect priveşte „Îmbunătăţirea managementului instituţional al ULBS”, realizat împreună cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav