Retelele de apa si canalizare din Sibiu implinesc 115 ani E-mail
retele de apa Societatea Apă Canal va marca săptămâna viitoare aniversarea a 115 ani de existenţă a sistemului de distribuţie centralizată a apei în oraşul Sibiu.

Sibiul se numără printre primele localităţi din România care au beneficiat de o uzină de captare a apei dotată cu staţii de filtrare şi tratare precum şi de un sistem centralizat de distribuţie. Introducerea alimentării cu apă s-a datorat eforturile administraţiei locale din acea vreme şi astfel a fost posibilă realizarea unuia dintre cele mai moderne sisteme de distribuţie a apei ale vremii. În cei 115 ani serviciile în domeniul apei şi canalizării s-au dezvoltat continuu, astfel că în prezent municipiul Sibiu este racordat în totalitate la reţelele de apă şi canalizare iar apa potabilă este de o calitate bună datorită staţiei de tratare moderne.

În prezent societatea de apă sibiană are un total de 700 de angajaţi şi deserveşte peste 240.000 de consumatori din municipiu şi împrejurimi precum şi în municipiul Făgăraş, lungimea reţelelor de apă fiind de 680 de km, iar reţelele de canalizare au 470 de km. Municipalitatea sibiană este acţionarul majoritar al SC Apă Canal SA.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav