Revelion cu vreme calda E-mail
revelion cu vreme calda Azi, vremea se va răci faţă de intervalul precedent. Cerul va prezenta înnorări mai ales în cursul zilei. Local va ninge. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare, tare la munte, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturi maxime: în general -2 la 1 gr.C. Temperaturi minime: în general -5 la -3 gr.C. Local, ceaţă la munte asociată şi cu depunere de chiciură; condiţii de gheţuş. Mâine, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros, mai ales la sfârşitul intervalului.

 Local şi mai ales la sfârşitul intervalului se vor semnala precipitaţii mixte predominant ninsori, iar la munte va ninge. Vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări locale mai ales la munte viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturi maxime: în general 0 la 3 gr.C. Temperaturi minime: în general -5 la -3 gr.C. Izolat se va semnala ceaţă la munte. Condiţii de polei. Miercuri, vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala ploi. Izolat şi mai ales la munte cantităţile de precipitaţii vor fi însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale mai ales la munte.

Temperaturi maxime: în general 3 la 6 gr.C. Temperaturi minime: în general 2 la 4 gr.C. Izolat se va semnala ceaţă. Condiţii de polei. Joi, în ultima zi a anului, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi acoperit. Se vor semnala ploi. La munte precipitaţii mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale mai ales la munte. Temperaturi maxime: în general 6 la 9 gr.C, temperaturi minime: în general 2 la 4 gr.C. Izolat se va semnala ceaţă. Condiţii de polei la munte . Şi în prima zi din 2010, vremea se menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi acoperit. Se vor semnala ploi. La munte precipitaţii mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale mai ales la munte.

Temperaturi maxime: în general 6 la 9 gr.C, temperaturi minime: în general 0 la 2 gr.C. Izolat se va semnala ceaţă. Condiţii de polei la munte. În primul weekend din 2010, vremea se va răci treptat. Pe arii relativ extinse se vor semnala precipitaţii mixte după care va ninge. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale mai ales la munte. Temperaturi maxime în scadere: în general -4 la 2 gr.C. Temperaturi minime: în general -9 la -4 gr.C. Izolat se va semnala ceaţă la munte. Prognoza ne-a fost furnizată de meteorolog Ilie Mojic.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav