Revelion la Ice Hotel E-mail
Revelion la Ice Hotel 12 turişti britanici şi–au petrecut noaptea de Revelion între gheţuri, la Ice Hotel Bâlea Lac. Aceştia au avut parte de un meniu deosebit, asemănător cu cele servite la importante restaurante, dar şi de surprize pregătite de organizatori. Ice Hotel Bâlea Lac devine, încet–încet, un loc ce intră în lista de preferinţe pentru petrecerea vacanţelor sau concediilor pentru turiştii din Marea Britanie

Peste tot în lume, noaptea Anului Nou, petrecerea de Revelion, reprezintă un moment deosebit, ce se petrece, de obicei, alături de familie şi cei mai buni prieteni. Pentru cheful din acestă noapte sunt alese diverse locaţii, în funcţie de posibilităţile financiare, preferinţele şi planurile fiecăruia. Tot mai mulţi oameni preferă să-şi petreacă noaptea dintre ani în diverse restaurante, pieţe publice, pensiuni etc, dar mai sunt încă destui ce preferă o petrecere mai liniştită, organizată acasă.  Un grup de 12 turişti britanici au ales să-şi spună „LA MULŢI ANI!” pentru prima dată în anul 2010 într-o locaţie inedită: Ice Hotel de la Bâlea Lac. Sosiţi în România pentru a petrece o scurtă vacanţă de sărbători, englezii şi-au rezervat din timp această locaţie deosebită pentru noaptea de Revelion, astfel încât să aibă asigurate toate condiţiile necesare pentru ca acest moment să fie, cu adevărat, unul memorabil. Aşa a şi fost, pentru că, graţie priceperii şi pregătirii oamenilor ce se ocupă şi anul acesta de minunăţia de gheaţă din inima Masivului Făgăraş, oaspeţii au avut parte deo primire şi o găzduire exemplară, toţi fiind foarte încântaţi de acest loc.

Meniu special, servit „la gheaţă”

Pe lângă senzaţia aproape ireală oferită de acest loc sau experienţa inedită a somnului între gheţuri, cei 12 britanici au avut parte în noaptea de Revelion şi de un meniu special, oferit de Ice Restaurant. Astfel, mâncărurile servite au fost din cele mai sofisticate, băuturile au fost selecte, asemeni celor mai bune restaurante europene. Din meniul special nu au lipsit aperitivele, buchetul de somon fume cu cremă de icre, sosul din muştar bújon şi pâinea prăjită, supa cremă de morcovi cu frişcă şi crutoane, medalionul de viţel cu cremă din boabe de piper verde, varza de Bruxelles şi piureul de cartofi cu rozmarin, dar nici desertul- surpriză a la Ice Hotel. Pentru cei vegetarieni, meniul de Revelion a fost compus din salată de paste făinoase cu legume, supă cremă de morcovi cu frişcă şi crutoane, gratin de cartofi cu tomate con conce şi rozmarin. Mâncarea a fost servită pe platouri de gheaţă, fapt ce reprezintă o premieră pentru România şi această parte a Europei. (Ideea acestui mod de servire a fost preluată de la mult mai cunoscutul Hotel de Gheaţă din Suedia.) Fiecare fel de mâncare a fost „asortat” cu diverse băuturi, unele dintre acestea fiind oferite în pahare de gheaţă. În funcţie de preferinţele fiecăruia, după masa festivă, noaptea de Revelion a fost petrecută în interiorul Ice Hotel, în compania muzicii, sau la cheful organizat la Cabana Bâlea Lac.

Britanicii vin la Ice Hotel

Atraşi de ineditul reprezentat de o asemenea „construcţie”, dar şi de condiţiile deosebite oferite aici, tot mai mulţi locuitori ai Marii Britanii doresc să ajungă la Ice Hotel de la Bâlea Lac. Untravelled Paths, operatorul turistic ce i-a adus în Romania pe cei 12 britanici ce şi-au petrecut Revelionul 2010 la Ice Hotel, doreşte să mai vină aici cu alte câteva serii de turişti, numărul celor ce şi-au făcut deja o rezervare pe acestă filieră fiind de aproximativ 300.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav