Revine sportul nobil E-mail
revine sportul nobil Rugby-ul din Sibiu se reintoarce pe arena din Cartierul Valea Aurie pentru a disputa meciurile din campionat. CSM Sibiu evolueaza in seria de vest a diviziei B. Rugby-stii de la CSM Sibiu se pregatesc pentru primul meci din campionat, care va avea loc in data de 20 martie

Dupa ce au fost eliminati din cupa Romaniei clasandu-se pe un neasteptat loc 2, pierzand fotoliul de lider in ultimul meci, rugby-stii sibieni se pregatesc acum de startul ligii secunde. Cu toate acestea echipa pe care o vor intalni pe 20 martie, cand e programata prima etapa, nu este inca cunoscuta. „Noi am inceput antrenamentele , pe care il vom afla saptamana asta. Astept programarea de la Bucuresti cu sufletul la gura da in principiu tot cu aceleasi adversare din cupa cred ca vom juca, adica Alba Iulia, Targoviste, Brasov si poate si Baia Mare", declara Florin Troanca antrenor-jucator la CSM Sibiu.

Aceeasi jucatori

La CSM, componenta echipei nu s-a schimbat deloc. Astfel ca Mitocaru si compania vor da piept cu adversarii in aceeasi componenta pe care au avut-o in cupa. „Lotul echipei este acelasi ca cel din cupa doar ca acum vin tare din spate juniorii dornici de afirmare in cadrul primei echipe", continua rugby-stul, care mai spune ca echipa nu isi propune neaparat sa promoveze in acest an, ci peste doi ani, cand lotul va fi rodat. „Noi nu avem ca principal obiectiv sa promovam anul acesta deoarece trebuie sa mai rodam echipa inca vreo doi ani si abia apoi ne putem bate pentru prima divizie", sustine Troanca. Cu toate acestea, daca adversarii vor fi aceiasi din cupa, sansele de a ajunge la barajul pentru accederea pe prima scena rugby-stica din Romania, sunt mari. „Noi suntem totusi constienti de faptul ca este posibil sa intalnim cu aceiasi ca cei din cupa unde nu am mers deloc rau. In acest caz putem ajungem la baraj insa va fi foarte greu dar noi vom da totul pe teren" adauga Troanca.

Multumit de cupa

Troanca s-a declarat foarte multumit de evolutia echipei in cupa, ba chiar mai mult, acesta spune ca locul ocupat la final de CSM a mirat placut pe toata lumea. „Am produs o surpriza placuta pentru multa lume, s-a vazut faptul ca ne-am dorit mult sa jucam. Totusi pentru noi aceste meciuri din cupa au insemnat niste teste utile care au ajutat la echipa si la rodarea de care vorbeam", sunt cuvintele lui Florin Troanca.

Imbunatatiri la stadion

Stadionul din Valea Aurie nu arata ca o arena adevrata de rugby, insa o problema mare nu ar fi, daca stam sa ne gandim ca tara noastra nu se poate lauda cu un stadion cat de cat modern de fotbal, ca sa nu mai vorbim de rugby, un sport care duce lipsa de promovare la noi. Antrenorul Troanca spune ca pentru moment conditiile de la stadion sunt aceleasi ca pana acum, insa pe viitor exista sanse de imbunatatire. „Sibienii au fost receptivi cand am disputat meciurile din toamna si categoric vor fi si de acum inainte. Deocamdata nu avem ce face pentru ca bani sunt putini, dar daca vom avea oportunitati de modernizare vom face tot ce ne sta in putinta, insa avem ceva promisiuni pentru finantarea si spirjinirea clubui atat cu bani cat si cu transport si alte necesitati. Lumea din Sibiu si nu numa, ne ajuta in limitele posibilului, si noi nu putem decat sa le multumim" incheie Florin Troanca antrenor si jucator la CSM Sibiu. Acesta va organiza in data de 21 februarie organizeaza alaturi de alti oameni o competitie de rugby pe sapte destinata elevilor din clasele V-VIII.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav