Riders Fest Xtreme Indoor la Sibiu E-mail
riders fest Între 14 şi 15 noiembrie, la Sibiu se va desfăşura concursul Riders Fest "Xtreme Indoor", un concurs de BMX şi skateboard.

Organizatorii au pregătit ca loc de desfăşurare pentru acest concurs hala "comunistă" de la Balanţa. Concursul se adresează atât pasionaţilor de sporturi extreme din Sibiu cât şi din ţară. Se vor urmări în special trickurile şi este de aşteptat ca adrenalina şi buna dispoziţie să nu lipsească. Competiţia va fi în 14-15 noiembrie, concurenţii fiind nevoiţi să se întreacă două zile pe traseul special construit de către organizatori.

Se urmăreşte, de asemenea, încurajarea acestui gen de activitate şi transformarea concursului într-un "must participate" al pasionaţilor de BMX şi skateboard. Întreaga competiţie se va filma şi va fi redată în timp real pe un Led Screen de 12 mp. Un MC va comenta şi modera întregul concurs. Concursul se va desfăşura după următorul program:

Sâmbătă 14 noiembrie 2009
12:00 - 13:30 Inscrieri si Antrenamente Libere
13:30 - 14:15 Calificari Skate
14:15 - 15:15 Calificari BMX (15 min incalzire)
15:30 - 16:15 Best Trick Skate
16:15 - 17:00 Best Trick BMX Duminică 15 noiembrie 2009
12:00 - 14:00 Antrenamente Libere
14:15 - 15:00 Finala Skate
15:00 - 15:45 Finala BMX (15 min incalzire)
16:30 - 17:00 Premiere

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav