Ridzi afara vine Placinta E-mail
Ridzi afara vine Placinta Monica Iacob-Ridzi, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţie. Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul pentru constatarea vacanţei unui post de membru al Guvernului. Mediafax transmite că premierul Emil Boc a numit-o succesoare pe Vrancea Luminiţa Sorina Plăcintă, senator PD-L.

Ridzi a declarat că nu doreşte să afecteze imaginea guvernului şi a partidului prin scandalul în centrul căruia a intrat. “Încă de la început am discutat cu privire la fondurile cheltuite şi am zis că mă consider nevinovată. M-am prezentat în faţa comisiei parlamentare de anchetă şi am venit cu toate documentele pe care le deţineam pentru a-mi dovedi nevinovăţia. Am văzut decizia de ieri a Camerei Deputaţilor. Am sperat că Parlamentul doreşte să rezolve rapid această problemă. Este clar că alianţa PSD-PNL doreşte menţinerea acestui subiect pe agenda publică şi nu doreşte tranşarea problemei", a afirmat ministrul, citat de Agerpres.

Fostul ministru a declarat că se va prezenta în continuare în faţa organelor de anchetă în cazul în care acestea o vor solicita.

Între timp, premierul a înaintat preşedintelui o nouă nominalizare pentru funcţia de ministru al tineretului, în persoana Sorinei Luminiţa Plăcintă, senator de Vrancea.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav