Risca sa ramana fara pensii E-mail
Risca sa ramana fara pensii Peste 1000 de sibieni nu figurează în evidenţele Casei Judeţene de Pensii (CJP) ca asiguraţi şi ar putea rămâne fără pensii în viitor.

Mai bine de 1000 de persoane fizice autorizate din judeţul Sibiu nu apar, potrivit directorului coordonator al CJP, Maria Borza, în evidenţele instituţiei în calitate de asigurat. Acest fapt în ciuda notificărilor trimise de conducerea CJP. „În prezent, există peste 1500 de persoane neasigurate în sistemul public de pensii.

Deşi au fost trimise notificări fiecărei persoane în parte, nici până în prezent aceştia nu s-au prezentat la ghişeele Casei Judeţene de Pensii din Sibiu”, a spus Maria Borza. Persoanele aflate în această situaţie riscă să nu primească pensie, din cauza lipsei cotei pentru stabilirea valorii acesteia. „Este pentru binele lor să se înregistreze pentru că o să ajungă la vârsta pensionării şi nu o să aibă o cotă pentru stabilirea valorii pensiei”, a mai spus directorul coordonator al CJP.

În prezent, potrivit aceleiaşi surse, în judeţul Sibiu există peste 95.000 de pensionari în sistemul de stat.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav