Rock masini foc cavaleri si traditii E-mail
rock masini foc Sibienii au ce să facă în acest sfârşit de săptămână, sunt evenimente pentru toate gusturile şi vârstele. Dacă nu sunteţi hotărâţi, încă, ce să alegeţi, acum e momentul să vă decideţi. Dacă vreţi să vă întoarceţi înapoi în timp şi să experimentaţi evul mediu cu cavaleri şi vrăjitoare, mergeţi la Mediaş, la a cincea ediţie a Festivalului “Mediaş – Cetate Medievală”. Dacă vreţi muzică populară şi verdeaţă, alegeţi Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

ASTRA reînvie tradiţia Nedeii de Sfântul Ilie. Aşa că sâmbătă şi duminică sunteţi invitaţi la tocăniţă şi horă, în bătătura Cârciumei din Bătrâni. Dacă vreţi maşini şi întreceri, joi, de la ora 20, se dă startul în Piaţa Mare, la Raliul Sibiului 2009. Dacă vreţi să vă jucaţi cu focul şi să faceţi jonglerii, în centrul oraşului, de sâmbătă dimineaţă, de la 10, începe Festivalul The Art of Fire. Iar dacă aveţi pleată şi vreţi să daţi din ea atunci e clar că veniţi la Artmania 2009.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav