Romgaz si Transgaz investesc in bikini E-mail
Prezentare de moda Dupa ce si-a trecut in palmares doua evenimente culturale si sportive de elita - Festivalul International "George Enescu" si concursul international de sah "Turneul Regilor" -, SNGN Romgaz SA isi coboara dramatic stacheta.

In tandem cu SNTGN Transgaz SA, tot o societate cu capital de stat, sustine financiar o banala prezentare de moda. „Feeric Fashion Show Media" va avea loc, sambata seara, la Medias. Pe scena vor urca, alaturi de manechine in bikini sau imbracate in haine de firma, si cativa baschetbalisti de la Gaz Metan Medias. Potrivit organizatorilor, show-ul costa aproximativ 10.000 de euro. Sumele oferite de cei doi sponsori al caror actionar principal este Ministerul Economiei sunt, deocamdata, secrete.
Valeriu Blaga, patronul firmei Noi's, a oferit peste 1.000 de euro si alte facilitati.


Show monden

Marele eveniment va avea loc sambata seara, de la ora 20, in Piata Ferdinand din Medias, si este organizat de Mitichi ideas, adica de fotograful Dumitru Preda. Dupa cum marturiseste chiar organizatorul, manifestarea va fi un show monden siropos. „Evenimentul implica prezentarea unor colectii vestimentare X-travagance, Paolo Rossi, lenjerie Triumph, incaltaminte Donatella, bijuterii Ecce Collection si Boutique R. Coafurile si machiajele manechinelor sunt asigurate de salonul Josephine din Medias. Toate acestea sunt condimentate cu un show exceptional de lumina si sunet", explica Mitichi.

„Sustinatori" cu greutate

Romgaz a ajuns, astfel, de la organizator al concursului international de sah Turneul Regilor, sponsor al unei prezentari de lenjerie intima. Companiile de stat Romgaz si Transgaz nu sunt singurii sponsori ai evenimentului. Lor li s-au alaturat si Mobexpert, Retter Group, Noi's si Atu Credit, care finanteaza evenimentul din fonduri private. Contributia concreta a fiecarei societati in parte ramane un mare secret. „Costul unei asemenea productii se ridica undeva la aproximativ 15.000 de euro. Noi, insa, avem cateva editii in spate, ultima fiind organizata chiar in luna mai la Sibiu, si datorita si colaborarilor foarte bune pe care le avem, ne descurcam cu aproximativ 10.000 de euro", spune Dumitru Preda.

Show cu surprize

Singurul care a dezvaluit suma cu care a contribuit la acest eveniment a fost Valeriu Blaga, patronul firmei Noi's SRL. „Nu am contribuit cu o suma prea mare, dar nici prea mica. Aproximativ 1.000 de euro. Si am facilitat organizarea spatiului de expunere si a evenimentului de dupa show, After-Party-ul de la Strandul Medias", marturiseste Blaga. Acesta a dezvaluit si marea surpriza pe care organizatorul a pregatit-o. Pentru defilare, pe scena nu vor urca doar modelele lui Mitichi si cele profesioniste contractate pentru defilare, ci si sportivi. „S-a dorit in mod special sa urce pe scena, alaturi de modele, cativa forbalisti de la Gaz Metan Medias. Dar nu a fost posibil, deoarece acestia au meci la Cluj. In schimb, vor urca vreo cativa baschetbalisti de la acelasi club, care se intorc vineri din cantonament. Vor fi vreo cinci sau sase", dezvaluie Valeriu Blaga.

Fara acordul presedintelui

Corin Cindrea, presedintele Clubului Gaz Metan Medias, nu este de acord cu aparitia sportivilor pe un podium de prezentare de moda. „Nu sunt de acord sa intre fotbalistii si baschetbalistii pe scena. Tocmai de aceea m-am si suparat pe organizatori", spune Cindrea.

Evenimente de elita

Dupa moartea fostului director general al Romgaz, Iakob Alexa, societatea nu s-a mai implicat doar in organizarea de evenimente sportive si culturale de elita. Totusi, traditia inceputa de Iakob Alexa a continuat. In luna iunie a acestui an, Romgaz a fost sponsor principal al celei de-a treia editii a competitiei internationale de sah Turneul Regilor Romgaz, desfasurata la Bazna, si va sponsoriza Festivalul International „George Enescu", care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 30 august - 26 septembrie.

Companii de stat

Actionarul majoritar al Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA este Ministerul Economiei, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale, producand anual circa o treime din consumul de gaze al tarii. Capitalul social al societatii este de 383.038.380 de lei.
Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA este detinuta de statul roman, Ministerul Economiei avand 73,5% din capitalul social, iar Fondul Proprietatea aproximativ 15%. Restul de 11,5% reprezinta actiunile libere (free-float), care se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti. Compania Transgaz este listata la categoria I a BVB, cu simbolul TGN.

Afaceri prospere

Valeriu Blaga este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Medias. Acesta este actionar in nu mai putin de opt firme: Noi's SRL, Alex Grup SRL, Sana Muntean SRL, Milanelo Park SRL, Agro-Park SRL, Icon House SRL, Granit Comercial SRL si Granit Imobiliare SRL.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav