Rugby Victorie cu Brasovul E-mail
Victorie cu Brasovul CSM Sibiu a învins cu 33-22 echipa din Braşov, sâmbătă, pe terenul "Bebe Boboc" din Valea Aurie.

Sibienii au început bine şi au reuşit să se impună încă din prima repriză, la pauză intrând la vestiare cu un avantaj mare, 22-8. În partea a doua a întâlnirii braşovenii au revenit pe fondul unei presiuni intense. Având experienţă în divizia naţională, oaspeţii au fost la un pas de egala CSM în minutul 65, când scorul era 25-22 însă, elevii lui Florin Troancă s-au repliat rapid şi au reuşit să se distanţeze la 10 puncte.

În ultima parte a meciului, sibienii au reuşit intercepţia şi au marcat încercarea astfel au câştigat un punct bonus în clasament. "A fost un meci greu. Ştiam că Braşovul are echipă bună. Ei au confirmat creştere de formă prin ultimele două rezultate: egal la Târgovişte şi victoria clară în faţa CSU Alba Iulia. Apărarea a fost foarte bună. Deocamdată mai avem de lucru în fazele fixe: grămada şi marginea", a declarat Florin Troancă, antrenorul rugbiştilor. Pentru CSM au evoluat: Pădureanu, Borş, Dragomir, Enacica, Banciu, Minduc, Platon, Troancă, Arion Claudiu, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Giurgiu, Răulea, Arion Ionuţ, Ţânţ, Vingărzan, Butnaru, Hornet, Ilie, Mora, Barbu şi Schuller.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav