S~au pus in vanzare brazii de Craciun E-mail
brazii de craciun Ieri, Direcţia Silvică Sibiu a pus în vânzare pentru sibieni primii brazi de Crăciun în Piaţa V. Aaron. "În acest punct de desfacere - declară ing. Ilie Troancă, directorul Direcţiei Silvice Sibiu - vom oferi populaţiei din municipiul Sibiu în exclusivitate brazi. Molizii vor fi aduşi numai la comandă specială făcută în scris la şeful punctului de desfacere.

Ieri, au fost oferiţi spre vânzare primii 150 de brazi recoltaţi din punctul Plantaj aparţinând Ocolului Silvic Avrig. Sunt brazi frumoşi, de dimensiuni diferite, astfel încât fiecare sibian să-şi poată alege bradul dorit şi ca mărime şi ca preţ".

Primii cumpărători (vezi foto) s-au declarat mulţumiţi de calitatea şi frumuseţea brazilor, precum şi de preţul acestora. "Este un lucru minunat să poţi să-ţi cumperi un brad nemeş, cu crengi rezistente, de 2 m, la doar 30 lei. Sunt sigură că nepoţii mei se vor bucura nespus când îl vor vedea împodobit" - a afirmat deosebit de încântată Ana B., cea care a deschis Târgul de brazi din Piaţa V. Aaron.
De altfel, preţurile afişate sunt accesibile pentru toate buzunarele. Ele variază între 25 lei/buc. (1,3 m) la 30 lei/buc. (2 m) şi 36 lei/buc. (3 m).
Pentru exemplarele între 3-4 m, preţul este de 150 lei/buc. Între 4,1-6 m, preţul este de 500 lei/buc., iar brazii peste 6 m costă 1.000 lei/buc. Menţionăm că toate preţurile conţin TVA.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav