S-au salvat de la retrogradare E-mail
salvarea de la retrogradare Echipa de volei CSM- CSŞ Terezianum Sibiu rămâne pentru al doilea an consecutiv, în prima Ligă, după un sezon greu şi cu un buget la limită.

Echipa de volei s-a salvat de la retrogradare, după ce, în cel de-al IV-lea şi ultimul Turneu Final a câştigat toate cele trei meciuri şi şi-a consolidat poziţia 10. Sibiencele au câştigat cu 3-1(30:28; 25:15; 19:25; 25:18), primul meci contra celor de la IOR Bucureşti. Acelaşi rezultat, de 3-1 (19:25; 19:25; 25:13; 24:26), l-au avut şi contra gazdelor de la Cluj, unde elevele lui Paul Bogdan au învins pe „U”, care a terminat ultima în sezonul regulat şi a retrogradat.

Al treilea meci, cu Focşaniul, a fost mai uşor pentru sibience, care erau deja motivate de calificarea obţinută încă de la prima victorie. CSM Sibiu a învins pe CSM Focşani cu 3-0 (25:23 25:18 25:17) la seturi şi astfel a încheiat cel mai reuşit Turneu din cele patru posibile. Componenţa echipei: Niculcea Andreea, Viloiu Denisa, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Călinoiu Bianca, Dancu Lorena, Marian Sorina, Moga Denisa, Ţiţonea Nicoleta şi Dancu Gabriela.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav