Sala Fresca din Piata Mica punct de informare turistic E-mail
sala de fresca Sala frescă din Piaţa Mică este de marţi, 1 septembrie, punct de informare turistică pentru Muzeul Naţional Brukenthal (MNB). Ianugurarea a avut loc la orele amiezii, în prezenţa directorului muzeului, Sabin Luca şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), Martin Bottesch.

Directorul Muzeul Naţional Brukenthal a inaugurat cel de al treilea punct de informare turistică, ce îşi are sediul în Sala Frescă, din Piaţa Mică a oraşului. Sala cuprinde picturi laice ce datează de la începutul anului 1600 şi a revenit Muzeului Naţional Brukenthal după ce s-a aflat în administraţia primăriei municipiului.

Turiştii vor putea afla informaţii despre MNB şi, în acelaşi timp, vor putea admira, gratuit, picturile de pe pereţi sau partea de prezentare a obiectelor de promovare a muzeului. Potrivit directorului MNB, Sabin Luca, timp de un an, au fot realizate lucrări de întreţinere, urmând ca un program de restaurare să pornească cât de curând. “Sperăm ca un program de restuarare să înceapă cât mai curând, iar restaurarea se va face concomitent cu vizitarea sălii”, a spus Sabin Luca.

Alte puncte de informare turistică ale instituţiei sibiene mai există la Muzeul de Istorie şi la Palatul Brukenthal.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav