Salon de masaj paravan pentru bordel E-mail
salon de masaj Un bărbat de 30 de ani din Sibiu este cercetat pentru proxenetism, după ce se pare că, în salonul de masaj erotic pe care îl deţinea, mai multe tinere practicau prostituţia. Trei dintre fete sunt eleve de liceu * Se pare că fetele ajungeau să câştige, din servicii mascate de prostituţie, în jur de 1.500 de lei pe zi, bani din care patronul salonului lua 70 la sută. Bărbatul a primit ieri mandat de arestare pentru 25 de zile

Poliţiştii au demarat ancheta pe baza unor informaţii vizavi de funcţionarea respectivului salon. În noaptea de marţi spre miercuri, ei au descins la sediul salonului, amenajat într-o casă cu parter şi etaj. "În baza activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, a verificărilor efectuate anterior de poliţiştii serviciului împreună cu comisarii Gărzii Financiare Sibiu, în noaptea de 09/10 martie 2010, a fost declanşată o acţiune, cu sprijinul Detaşamentului mobil al IJJ Sibiu, la sediul unei societăţi comerciale al cărui obiect de activitate era masajul erotic. Investigaţiile efectuate au evidenţiat faptul că de la înfiinţare, respectiv luna noiembrie 2009, salonul de masaj funcţiona fără a avea nici un aviz legal, reprezentând doar un ‘”paravan” pentru derularea activităţilor de prostituţie", a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Racolate prin mica publicitate

Patronul localului, un sibian de 30 de ani, îşi racola angajatele prin anunţuri de mică publicitate. Acestea au apărut în ziarele de mică publicitate, revistele de publicitate, pe flyere, şi prin ele bărbatul anunţa că angajează maseuze pentru salon. Ulterior, după întâlnire, li se propunea şi întreţinerea de raporturi sexuale, fapt cu care fetele au fost de acord. "Toate tinerele sunt din judeţul Sibiu, şi din mediul urban şi din cel rural. La momentul descinderii 2 fete activau în cadrul salonului, dar pe parcursul întregii perioade, de când s-a deschis şi până acum, am identificat peste 10 tinere, urmează să stabilim dacă faptele lor întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de prostituţie", a spus comisarul Bogdan Draşoveanu, şeful Serviciului Investigaţii Criminale. Trei dintre fetele care "prestau" sunt eleve de liceu, şi au între 16 şi 17 ani.

1.500 de lei pe zi

Oficial, în salon un masaj de relaxare costa 100 de lei. Masajul special costa 250 de lei şi includea şi un raport sexual. Fetele "prestau", de asemenea, şi serviciul de escortă - una sau două tinere însoţeau clientul în altă locaţie decât serviciul de masaj, unde de asemenea întreţineau raporturi sexuale. În acest caz însă, tarifele erau substanţial mai mari, între 500 şi 1.000 de lei. O fată câştiga, în medie, aproximativ 1.500 de lei pe zi. Clienţii salonului îşi făceau rezervări prin intermediul unui număr de telefon mobil publicat în revistele locale de publicitate, pe internet sau pe fluturaşi publicitari. Din câştig, fetele luau 30 la sută iar patronul, 70 la sută.

Cercetat pentru proxenetism şi evaziune fiscală

Patronul salonului de masaj este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă agravantă, ţinând cont că în acest caz este vorba şi despre minore, şi riscă între 5 şi 18 ani de închisoare. Ieri, a fost prezentat Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a dispus arestarea pe o perioadă de 25 de zile. "Cercetările în acest caz continuă, fiind derulare activităţi de verificare şi investigare în vederea stabilirii dacă faptele săvârşite de către tinerele care îşi desfăşurau activitatea în acest salon întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de prostituţie. Totodată, au fost extinse cercetările pentru documentarea săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală de către învinuit, constând în aceea că în perioada noiembrie 2009-martie 2010 nu a evidenţiat în contabilitate suma de peste 90.000 lei, ceea ce atrage un impozit pe venit estimat de 18.000 lei şi alte taxe aferente", a mai spus Luciana Balteş. La descindere, din salon au fost ridicate şi diverse înscrisuri, evidenţe contabile pe foi de hârtie, caiete.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav