Salon postoperator nou la spitalul judetean E-mail
salon postoperator Un nou spaţiu, cu toată aparatura necesară, a fost inaugurat vineri, 12 martie, la Secţia Clinică Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Investiţia pentru amenajarea salonului postoperator se ridică la suma de 20.000 de lei, iar aparatura a fost donată anul trecut, de o firmă cu profil medical.

La inaugurarea salonului au fost prezenţi managerul spitalului, dr. Gabriel Budescu, directorul medical, conf.univ. dr. Adrian Şanta, şeful Secţiei Clinică de Ortopedie-Traumatologie, prof.univ. dr. Ioan Baier, precum şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, prof. univ. dr. Ioan Maniţiu.

“Este o realizare care se încadrează în legea spitalelor, de fapt. La un spital clinic este obligatoriu existenţa acestui salon postoperator. Bolnavii operaţi vor fi supravegheaţi mult mai bine şi cu mijloace terapeutice adecvate, respectiv monitorizaţi cu sursă de oxigen, cu sursă de aspiraţie şi cred că este un câştig pentru bolnav”, a declarat dr. Ioan Baier.

Salonul este situat la etajul doi al clădirii care adăposteşte secţia de ortopedie, are o capacitate de patru paturi şi este dotat cu toată apartura necesară monitorizării funcţiilor vitale, precum şi cu sistem de oxigen şi aspiraţie. Amenajarea spaţiului a presupus lucrări de igienizare, montarea linoleumului antibacterian, a suporturilor necesare pentru afecţiunile ortopedice la fiecare pat, precum şi a perdelelor pentru păstrarea intimitaţii pacientului. Lucrările s-au realizat din resursele proprii ale spitalului, iar aparatura provine dintr-o donaţie primită în cursul anului trecut de la o firmă cu profil medical. Valoarea întregii investiţii se ridică la suma de 20.000 lei.

“Amenajarea acestui spaţiu în Secţia Clinică Ortopedie-Traumatologie reprezenta o necesitate, care s-a realizat cu mult efort, pe care sperăm să-l continuam şi pe viitor pentru celelalte secţii, în funcţie de resursele financiare de care vom dispune “, a declarat managerul spitalului, dr. Gabriel Budescu.

Salonul va fi dat în funcţiune începând de săptămâna viitoare.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, Secţia Clinică Ortopedie-Traumatologie este una dintre cele mai solicitate secţii ale spitalului. În cursul anului trecut medicii ortopezi au efectuat peste 1400 de intervenţii chirurgicale, dintre care peste 230 de implanturi de proteze de femur si genunchi, prin Programul Naţional de Endoprotezare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav