Salvamontistii au oprit cautarile celor doi turisti pierduti in Fagaras E-mail
Salvamontistii au oprit cautarile Salvamontişii din Braşov au oprit căutările celor doi turişti dispăruţi, marţi, în munţii Făgăraş. Potrivit unor martori, aceştia au fost luaţi de ape, cu tot cu podeţul pe care încercau să îl treacă. Operaţiunile vor fi reluate vineri, acum drumurile de acces fiind impracticabile. Şansele ca cei doi să fie încă în viaţă sunt minime. Doar Salvamont Sibiu continuă căutările, conform Mediafax, pe Valea Arpaşului, spre râul Olt.

"O să reluăm căutările vineri în zonele montane. Momentan, căile de acces sunt impracticabile, iar apa este foarte mare. Sincer să fiu, şansele să-i găsim în viaţă sunt minime", a declarat Adrian Şerban pentru Mediafax. Acesta a adăugat că vineri este posibil să primească şi ajutorul unui elicopter militar.

Echipele au găsit, pe traseu, obiecte care ar fi aparţinut celor doi doi turişti, unul din Târgu Mureş şi celălalt cetăţean maghiar.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav