Saptamana plina la Teatrul National Radu Stanca E-mail
saptamana plina Teatrul Naţional "Radu Stanca" va găzdui azi, 24 martie, la ora 19, piesa "Am angajat un ucigaş profesionist" de Aki Kaurismaki. Spectacolul se joacă în limba germană şi va avea traducere în limba română. Reprezentaţiile de joi, 25 martie, ora 19, "Cerere în căsătorie" de A.P. Cehov, şi vineri, 26 martie, ora 19, "O noapte furtunoasă" de I.L. Caragiale vor avea loc la Teatrul Naţional "Radu Stanca" (TNRS).

"Astăzi nu se fumează" în regia lui Gavriil Pintea va fi pus în scenă sâmbătă, 27 martie, ora 14, în parcarea Teatrului. Tot sâmbătă, începând cu ora 19, se va desfăşura "Take, Ianke şi Cadîr" de Victor Ion Popa, în incinta TNRS.

La Casa de Cultură a Sindicatelor, Sala Studio a Teatrului Naţional "Radu Stanca" (fosta sală de sport) va fi jucat spectacolul "Hess" de Alina Nelega, duminică, 28 martie, ora 17. "Love story" (omagiu teatrului) de Darko Lukic va fi pus în scenă duminică, 28 martie, ora 19, locul de desfăşurare fiind TNRS. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală sau pe site-ul www.sibfest.ro.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav