Saptamana teatrala E-mail
saptamana teatrala Cadourile Iepuraşului ajung în această săptămână şi la sibienii amatori de teatru, aşa că în programul Teatrului Naţional "Radu Stanca" figurează şase spectacole. Primul dintre ele, "Am angajat un ucigaş profesionist" se joacă astăzi, 7 aprilie, Secţia germană. De mâine, ora 19, Secţia română a teatrului îşi reia programul reprezentaţiilor cu "Beaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess". Vineri ne întâlnim cu "Gaiţele", iar sâmbătă cu "Hamlet". Ambele spectacole încep la ora 19, la sediul TNRS.

Duminică avem parte de două spectacole: primul dintre ele ne propune o călătorie teatrală cu tramvaiul numit Popescu, iar al doilea - o călătorie în timp prin "Vremea dragostei, vremea morţii". "Un tramvai numit Popescu" se joacă de la ora 14, în tramvaiul Sibiu-Răşinari, iar "Vremea dragostei, vremea morţii" - la ora 19, la sediul TNRS. Biletele s-au pus în vânzare pe www.sibfest.ro şi la Agenţia teatrală (Sibiu str. Nicolae Bălcescu nr. 17), program: luni – vineri, orele 11-18, sâmbătă, orele 11 -17 şi duminică, orele 10–15. Preţului unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari. Excepţie face spectacolul "Un tramvai numit Popescu", unde biletele se vând la preţul unic de 20 lei. (M.S.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav