Saptamana viitoare profesorii picheteaza Prefectura E-mail
profesorii din sibiu Profesorii sibieni sunt așteptați să încheie protestele de dinaintea grevei profesorilor.

Potrivit unui anunț făcut de sindicatele afiliate Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN) acţiunile de protest faţă de problemele salariaţilor din învăţământ se vor încheia pe 25 martie, la Sibiu și Brașov, după ce, în stradă, vor mărșălui profesorii din judeţele Tulcea, Alba, Caraş Severin și Ialomiţa. Înaintea protestelor, sindicaliștii vor organiza o întâlnire comună a birourilor executive ale celor patru federaţii sindicale din învăţământ va avea loc joi, pentru stabilirea unui calendar comun al acţiunilor de protest pentru perioada următoare.

"Sindicatul afiliat FEN din judeţul Tulcea va picheta astăzi (marţi, n.r.) sediul prefecturii, urmând ca joi acţiunea să fie continuată de colegii din organizaţia Alba. Vineri vor picheta colegii din Caraş Severin, iar săptămâna viitoare, pe 23 martie, acţiunea va continua în judeţul Ialomiţa. Seria de pichete se va încheia pe 25 martie, când vor ieşi în stradă colegii din Sibiu şi Braşov", a declarat Constantin Ciosu, preşedinte FEN. Printre nemulţumirile salariaţilor din educaţie se numără lipsa fondurilor pentru achitarea salariilor pentru luna februarie, neexecutarea hotărârilor judecătoreşti, valoarea nerealistă a costurilor standard per elev, mai ales în cazul liceelor vocaţionale şi a programelor alternative de educaţie, lipsa unor măsuri de protecţie socială pentru persoanele care vor fi disponibilizate şi problema sporurilor salariale neacordate.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav