Sarbatoarea pensionarilor E-mail
Sarbatoarea pensionarilor 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, va fi sarbatorita in tot judetul Sibiu. Pensionarii vor avea parte de concerte de muzica, spectacole, jocuri distractive, mese festive si excursii. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Sibiu va oferi cadouri in bani membrilor care au pensii sub 400 de lei/luna. Pensionarii au ocazia de a se distra, de ziua lor.

Cei mai in varsta dintre sibieni revin in atentia autoritatilor locale. Nu pentru subventii sau ajutoare materiale, ci pentru „daruri de suflet". La 1 octombrie, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, pensionarii vor incerca sa uite de grija zilei de maine si sa se bucure de surprizele oferite de cei mai tineri ca ei. Bunicii din Sibiu sunt invitati la un concert de muzica de fanfara ce va avea loc la Cercul Militar, organizat de Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din judet. Tot la Cercul Militar, va fi organizata si o masa festiva, cu ocazia zilei de 1 octombrie. La Casa Judeteana de Pensii, va fi organizata „Ziua portilor deschise".

Carnaval la Agnita

Nici autoritatile locale din celelalte orase ale judetului nu se lasa mai prejos. Edilii din Agnita le-au pregatit celor 35 de pensionari de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Agnita o zi speciala: un carnaval, jocuri distractive, dansuri, o masa festiva si un campionat de table. In plus, va fi organizata si o expozitie cu lucrari ale beneficiarilor Centrului de Ingrijire si Asistenta. La Copsa Mica, pensionarii din Centrul de Sprijin la Domiciliu vor avea parte de un program festiv organizat de elevii Scolii Generale din oras. Tot de un spectacol oferit de elevi vor avea parte si persoanele varstnice din Unitatea medico-sociala din Saliste. In aceeasi zi de 1 octombrie, aproximativ 60 de varstinici cu deficiente de vedere vor participa la un program de auditii muzicale si religioase oferit in Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala din Dumbraveni. La un spectacol de muzica populara, usoara si romante, intitulat „A venit si toamna varstei", vor participa pensionarii din Talmaciu.

Drumetii si excursii

Si varstnicii din comunele sibiene vor avea parte de spectacole de muzica populara, momente artistice oferite de elevi, felicitari si mese festive. Pe langa acestea, pentru 37 de pensionari de la Centrul de Recuperare si Realibitare Neuropsihica din Riu Sadului va fi organizata o drumetie pe Valea Lotrioarei. Bunicii din comuna Chirpar sunt invitati, in 4 octombrie, intr-o excursie la manastirile de pe Valea Oltului.

Bani si alimente ieftine

Nu au fost uitati pensionarii cu venituri foarte mici, care au nevoie de ajutor financiar. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Sibiu va oferi, in decursul lunii octombrie, cadouri in bani membrilor sai care au pensii sub 400 de lei pe luna. De asemenea, CARP va inaugura, la 1 octombrie, o retea de aprovizionare cu alimente, pentru membrii CARP din judetul Sibiu. „Activitatea de aprovizionare a membrilor CARP cu produse alimentare de baza, la pretul de achizitie, se va desfasura in municipiul Sibiu si in cele 23 de filiale din judet, cu autoturismul propriu, in functie de comenzile lunare", precizeaza Nicolae Vintila, presedintele CARP Sibiu.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav