Sarbatori fericite E-mail
Ultima victorie in acest an CSU Atlassib – BC "U" Piteşti 82–75

"Studenţii" sibieni au câştigat ultimul meci susţinut în acest an, menţinându–se în imediata vecinătate a podiumului.

CSU Atlassib a încheiat turul cu o victorie. În urma acesteia, jucătorii lui Darnell Clavon au rămas pe locul 4, după Gaz metan Mediaş, "U" Mobitelco şi CSU Asesoft. După un debut de meci echilibrat, sibienii au prins un "run" de 21-0, întorcând rezultatul de la 5-3 şi câştigând primul sfert cu 24-5. Practic, oaspeţii au avut aproape 7 minute fără punct marcat. Abia în sfertul 2 piteştenii au reuşit să marcheze din nou. Oaspeţii au avut un "parţial" de 10-0 (29-21) şi, spre finalul reprizei, s-au apropiat, în două rânduri, la 3 puncte (34-31 şi 36-33). CSU a câştigat prima jumătate a meciului cu 38-33.

În debutul sfertului 3, piteştenii s-au menţinut în plasa gazdelor, la un moment dat cele două echipe mai fiind despărţite de doar o jumătate de coş (40-41). Mai mult, la jumătatea acestei perioade, BC "U" Piteşti a reuşit să egaleze la 47, iar spre final chiar a avut avantaj, pentru puţine momente (51-50). Sfertul 3 a fost câştigat de argeşeni, cu 18-14, dar CSU continua să se afle în avantaj, cu 10 minute înainte de finalul întâlnirii, chiar dacă unul fragil (52-51).

Sibienii au început mai bine sfertul 4 (58-51), dar oaspeţii au izbutit încă o dată să întoarcă scorul (64-63, minutul 35). "Studenţii" lui "Dee" au "rezolvat" meciul în ultimele 3 minute. De la 66-65 pentru BC "U" Piteşti, sibienii s-au desprins, la un moment dat, la aproape 10 puncte (80-72), câştigând în cele din urmă cu 82-75. Marcatori: Haiduc 22, Johnson 14, Brown 14, Roberson 11, Smith 10, Calvon 9 şi Ban două, respectiv M. Paul 22, Waterstadt 18, Vujacic 15, L. Dumitru 9, Jackson 8, Clark două şi Drăguşin unul.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav