Sase candidati pentru Primaria Medias E-mail
6 candidati Şase persoane şi-au depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Mediaş din judeţul Sibiu, alegerile urmând să aibă loc în 22 noiembrie, în aceeaşi zi cu scrutinul prezidenţial, transmite Mediafax.

Primul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Mediaş a fost candidatul PNL Mediaş, George Stelian Petrescu. Acesta este consilier local şi a candidat şi în vara anului 2008 pentru Primărie. Alte candidaturi au fost depuse de actualul viceprimar al municipiului Mediaş Teodor Neamţu (PDL), care este primar interimar până după alegeri, consilierul local Fănel Mendea, candidat din partea PSD, Ioan Krizbai (Partidul Noua Generaţie Creştin Democrat), Ioan Sărăşan (PRM) şi candidatul independent Dănuţ Traian Osvath.

Potrivit reprezentanţilor BEC Mediaş, nu s-a depus niciun fel de contestaţie la aceste candidaturi, astfel încât membrii BEC se vor reuni, miercuri, pentru a declara definitive aceste candidaturi. Scrutinul pentru alegerea primarului va avea loc în data de 22 noiembrie. În Mediaş se vor organiza 42 de secţii de votare în care sunt aşteptaţi 51.348 de alegători înscrişi pe listele electorale. Secţiile de votare vor fi aceleaşi pentru alegerea primarului şi pentru alegerile prezidenţiale. Postul de primar al municipiului Mediaş a rămas vacant la finalul lunii septembrie, când primarul Daniel Thellman a decedat, într-un spital din Germania, în urma unui cancer limfatic.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav