Scad preturile la apartamente in Sibiu E-mail
scad preturile la apartamente Preţurile la garsoniere au scăzut cu aproape 20 la sută şi nici apartamentele cu două sau trei camere nu stau mai bine. Scăderile au ajuns, în al doilea trimestru al acestui an, până la nouă procente, potrivit unui studiu realizat de Magazinuldecase.ro.

În judeţul Sibiu, trimestrul al doilea din 2009 a adus, faţă de primul trimestru, o scădere a preţurilor medii pentru garsoniere, apartamente de două, respectiv de trei camere.

Astfel, în cazul garsonierelor, valoarea medie s-a redus cu 19 la sută, de la 33.000 de euro, în trimestrul întâi, la 27.000 de euro, în trimestrul al doilea. Pentru un apartament de două camere, scăderea procentuală, pentru perioada luată în calcul, este de 4 la sută, de la 45.000 de euro, la 43.000 de euro.
În ceea ce priveşte apartamentele, cea mai mare scădere se înregistrează în rândul apartamentelor de trei camere. Potrivit aceleiaşi surse, trimestul doi al anului aduce o scădere de peste 3.000 de euro, preţul la strigare. Un apartament poate ajunge, astfel, de la 67.000 de euro, la 61.000 de euro. În urma negocierilor, preţurile pot fi reduse şi cu până la 10 la sută.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav