Scoala 18 asteapta 4 milioane lei din fonduri europene E-mail
scoala 18 Proiectul are o valoare totală de 5,1 milioane lei, iar cofinanţarea va fi suportată de Primărie. Cererea de finanţare a trecut în faza precontractuală, din etapa de verificare a Proiectului Tehnic.

Şcoala nr. 18 din Sibiu a depus un proiect de finanţare din fonduri europene a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare şi dotare, iar Agenţia de Dezvoltare Regională Centru a înştiinţat, luna aceasta, Primăria Municipiului Sibiu că cererea de finanţare a proiectului a trecut din faza precontractuală, în etapa de verificare a Proiectului Tehnic. Proiectul a fost depus la ADR Centru, în august anul trecut, în cadrul Programului Operaţional Regional – Axa 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.4 – „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă”.

Valoarea totală a proiectului este de 5.101.739 lei, din care 4.201.432 lei este suma nerambursabilă, iar Primăria Sibiu va acoperi partea de 85.744 de lei, reprezentând cofinanţarea beneficiarului, iar valoarea de 814.563 de lei reprezintă cheltuieli neeligibile ale proiectului. „Am reuşit să parcurgem o etapă importantă prin acceptarea cererii de finanţare aferentă proiectului în faza precontractuală. După verificarea din punct de vedere tehnic, o echipă de specialişti va verifica la faţa locului documentele de eligibilitate şi apoi va urma semnarea contractului. Cred că obţinerea acestei finanţări are şanse foarte mari să se materializeze, iar în felul acesta va fi realizat un proiect foarte important şi de mare amploare pentru comunitatea sibiană”, a declarat joi primarul Klaus Iohannis, în conferinţa de presă.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav