Scoala nr 1 a implinit 21 de ani E-mail
20 de ani scoala 1 Şcoala generală cu clasele I - VIII nr. 1 de pe strada Haţegului a sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute 21 de ani de existenţă. Pe lângă serbarea elevilor, momentul aniversar s-a vrut o întâlnire de suflet a profesorilor de azi cu cei care s-au pensionat sau predau acum la alte şcoli. Directorul şcolii, Silvia Chindea spune că a mai avut un motiv important pentru a-i aduna la un loc pe foştii şi actualii dascăli de la Şcoala nr. 1 şi anume pensionarea primului director al şcolii, profesorul Gheorghe Fleacă:

"Am dorit să marcăm importanţa socială a muncii dascălilor în aceste momente, când misiunea cadrelor didactice e bagatelizată. Sper că am reuşit să aducem câteva momente de bucurie în viaţa colegilor pensionaţi şi am organizat manifestarea în cinstea Zilei Învăţătorului, sărbătorită în 5 iunie. Dascălii au fost primiţi printr-un cordon de elevi şi li s-a oferit câte un răvaş purtând un mesaj de suflet şi o insignă. Pot spune că emoţiile au fost sentimentul principal al acestei zile". Tot vineri, promoţia care a terminat clasa a VIII-a în 2000 s-a reunit la întâlnirea de zece ani.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav