Scoala Speciala nr 2 sprijinita 20 de ani din Germania E-mail
scoala special nr2 Un moment special a fost sărbătorit, ieri, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (Şcoala Specială nr.2) din Parcul ASTRA. Este vorba despre un parteneriat ce durează de 20 ani între şcoală şi asociaţia condusă de cetăţeanul german Antje Schmidt-Classen. Timp de câteva zile, Antje Schmidt-Classen s-a aflat în Sibiu, pentru a afla nevoile pe care le are şcoala, aşa cum a făcut-o an de an timp de 20 de ani, mai precis din iulie 1990.

Ea a vizitat, miercuri, şcoala şi a făcut inventarul problemelor, astfel încât odată întoarsă în Germania să încerce să caute sprijin pentru rezolvarea neajunsurilor. La evenimentul de ieri, pe lângă invitata din Germania, cadrele didactice ale şcolii, directorul Centrului, Adriana Conea, a luat parte şi Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean.

"Sunt mulţumit de modul în care au evoluat lucrurile şi vom sprijini în continuare această şcoală şi profesorii de aici", a spus Antje Schmidt-Classen. La rândul său, Martin Bottesch a promis sprijin pentru reparaţia acoperişului instituţiei şi renovarea faţadelor (sumele necesare s-au aprobat în bugetul pentru acest an) şi a lăudat activitatea celor care lucrează aici.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav