Scolile sunt in reparatii E-mail
scolile-in-reparatii Primăria a început, odată cu încheierea anului şcolar, lucrări de reparaţii, igienizare şi împrejmuire la şcoli, licee şi grădiniţe din Sibiu. Suma alocată este de 120.000 de lei.

Vor primi igienizate şcolile nr. 1, 2, 10, 13, 18, 21, 24 şi Radu Selejean, grădiniţele nr. 5, 43, 42, 33, 20, 7, 19, 41, 1 şi Fraţii Grimm.

La şcolile nr. 11 şi nr. 25, la Grădiniţa Fraţii Grimm, nr. 1 şi 33, la Colegiul Andrei Şaguna, D.P. Barcianu, Samuel von Brukenthal şi Terezianum vor fi reparate şarpantele, iar lucrări de împrejmuire vor fi realizate la grădiniţele nr. 22, 19 şi 41, la şcolile nr. 21, 11 şi şcoala Emil Cioran şi I.L. Caragiale, precum şi la Colegiul Transporturi CF.

Peste 230.000 lei sunt alocaţi pentru diverse lucrări de amenajare şi reabilitare a unităţilor de învăţământ. Până în prezent, au fost cheltuiţi aproximativ 655.000 lei pentru alimentarea cu energie electrică a clădirilor de la Colegiul Alimentar şi Gheorghe Lazăr, pentru reţelele de utilităţi şi amenajările exterioare la sala de sport a şcolii nr. 18, pentru alimentarea cu energie electrică a sălii de sport de la Şcoala nr. 18, reparaţii la gardul Grupului Şcolar CF şi reparaţii la acoperişuri, tavane şi zidării la grădiniţele 7 şi 17, şcoala nr. 21 şi grupul şcolar Avram Iancu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav