Se apropie Sibiu Rally Show 2009 E-mail
Sibiu Rally Show 2009 Şapte campioni vor participa la rally-ul de sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 10:30, pe pista de rally-cross din Sibiu.

Manu Mihalache, campionul ediţiei din 2008, Gergo Szabo, noul campion naţional, Alin Mărginean, noul campion naţional la grupa H, Edwin Keleti, noul campion la grupa A, şi Marco Tempestini, campionul Cupei Europei de Est la raliuri, sunt cinci dintre campionii care vor face spectacol la Sibiu Rally Show. Mai sunt şi Victor Ponta, copilotul lui Edwin Keleti şi campion naţional la grupa A, va lua şi el startul ca pilot în competiţia de la Sibiu şi Octavian Târnovean, campionul competiţiei de Slalom Paralel la juniori va concura la grupa N.

"Înscrierile sunt deschise până vineri aşa că mă aştept ca la start să fie şi mai mulţi piloţi din campionatul intern. Sunt şanse destul de mari ca la start să apară şi câţiva piloţi străini dar, deocamdată nu este nimic sigur. Chiar şi fără ei sunt convins că Sibiu Rally Show va fi şi anul acesta un eveniment extrem de spectaculos", a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

În grupa N sunt înscrişi până în momentul de faţă 11 piloţi. Un lucru inedit anul acesta este că la start va fi şi sibianul Radu David care are numai 14 ani însă a terminat pe locul 3 în clasamentul de juniori în competiţia Slalom paralel. Acesta nu are o maşină de grupa A dar, va lua startul în grupa respectivă cu un Volkswagen Golf 2. În grupa A va fi şi Florinel Tincescu, un pilot de 16 ani, care a terminat pe locul secund în clasamentul juniorilor în competiţia de Slalom Paralel.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav