Se cauta viitori jandarmi E-mail
se cauta jandarmi Tinerii interesaţi de o carieră în rândurile Jandarmeriei sunt invitaţi la sediul de pe calea Poplăcii nr. 85, unde vor primi detalii şi informaţii legate de admiterea în instituţiile militare de învăţământ.

Cei care îndeplinesc condiţiile vor primi ajutor la întocmirea dosarului de candidat, dar vor fi informaţi şi despre opţiunile pe care le au după absolvirea instituţiei de învăţământ.

Drepturi pe durata şcolarizării:

- şcolarizare gratuită în instituţia militară în care a fost declarat admis;

masă, cazare şi echipamente gratuite;

- asistenţă psihologică, medicală şi echipamente gratuite;

- soldă lunară;

- învoiri şi permisii.

Drepturi de care beneficiază cadrele militare jandarmi:

- repartiţie în unităţile Jandarmeriei Române, în funcţie de medie, opţiunea absolventului şi posturile vacante;

- soldă lunară;

- echipament, hrană, asistenţă medicală, medicamente gratuite;

- concedii şi scutiri medicale plătite;

- concediu şi îndemnizaţie pentru creşterea copilului;

Pentru înscriere trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii:

- să ai cetăţenie română şi domiciliul în România;

- să cunoşti limba română scris şi vorbit;

- să fii absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat;

- să nu fi fost exmatriculat, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ;

- să ai capacitate deplină de exerciţiu;

- să fii declarat apt medical, fizic şi psihic;

- să ai un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

- să nu ai antecedente penale, sau să nu fi în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni;

„La Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu vei fi consiliat, ajutat şi îndrumat către acel tip de carieră şi specialitate ce corespunde cel mai bine aspiraţiilor, atitutidinilor, aptitudinilor, vârstei şi pregătirii pe care le ai. Nu te costă nimic să te informezi. Nu ezita să pui întrebări, să ceri lămuriri, colegii mei îţi vor răspunde cu plăcere şi promptitudine. Pentru alte detalii referitoare la pregătire, beneficii, instituţiile de învăţământ pentru care poţi opta, modul de organizare şi desfăşurare a admiterii, tematica, bibliografia şi probele de concurs, la sediul unităţii sibiene de jandarmi, Compartimentul Resurse Umane, telefonic la numărul 0269233190 interior141 sau pe pagina de web www.jandarmeriasibiu.ro ", spune Alexandru Costea, ofiţer de relaţii publice al inspectoratului.

Pentru sesiunea de admitere 2010 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu selecţionează candidaţi pentru următoarele instituţii militare de formare a personalului Jandarmeriei Române:

A.Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, facultatea de drept, arma jandarmi – curs zi – băieţi şi fete – 100 de locuri specializarea >Ordine şi Siguranţă publică, din care 5 locuri pentru rromi

B.Şcoala militară de subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, băieţi şi fete – 159 de locuri dintre care 5 locuri pentru rromi şi 4 locuri pentru SPP

C.Şcoala militară de subofiţeri jandarmi Fălticeni, băieţi şi fete – 150 de locuri dintre care 5 locuri pentru rromi

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav