Se deschide strandul E-mail
strand 2010 Ştrandul Municipal, situat în cartierul Ştrand, pe str. V. Cîrlova, va putea fi din nou luat cu asalt de sibieni începând de joi, 13 mai. În aceste zile, la ştrand e forfotă mare, lucrările de reamenajare fiind pe ultima sută de metri. Şi, pentru că tot e criză, patronul acestuia, Ioan Popa, susţine că a luat decizia ca preţul unui bilet să fie redus de la 20 de lei la 15, excepţie făcând tichetele pentru copii, studenţi şi pensionari, care costă în continuare 10 lei.

Faţă de sezonul precedent, noutatea o reprezintă toboganele montate pe marginea unuia dintre cele două bazine pentru adulţi. În rest, ştrandul le oferă celor iubitori de soare şi de baie aceleaşi condiţii excelente ca şi acum un an, 1.700 de şezlonguri (incluse în preţul biletului de intrare), un bazin pentru copii, două pentru oameni mari, toate cu apă caldă, multă umbră, pentru pauzele dintre două băi sau… băi de soare şi posibilitatea de a vă potoli foamea şi setea, dacă v-aţi hotărât să petreceţi o zi întreagă la ştrand.

”Mai sunt mici detalii de pus la punct, dar până la ora deschiderii, joi dimineaţa, cu siguranţă că vom fi pregătiţi din toate punctele de vedere. Ne dorim ca vremea să ţină cu noi. Anul trecut am deschis ştranul mai devreme, dar acum nu ne-a lăsat vremea să o facem. Măcar de acum încolo sper să avem parte de mult soare, pentru ca sibienii să se poată bucura din plin de o baie răcoritoare şi de tot ceea ce le punem la dispoziţie”, a afirmat patronul Ştrandului Municipal, Ioan Popa.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav