Se inchid centrele de vaccinare E-mail
se inchid centrele de vaccinare Patru dintre cele şapte centre de vaccinare contra gripei noi au fost închise la Sibiu, din cauza lipsei de solicitări, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, la mijlocul săptămânii.

Potrivit reprezentanţilor DSP Sibiu, începând de miercuri au fost închise centrele de vaccinare de la Cisnădie, Agnita, de la sediul DSP Sibiu şi de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu. Funcţionează în continuare centrele deschise la Policlinica Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, la Spitalul Municipal Mediaş şi la Cabinetul Medical al studenţilor din municipiul Sibiu. "Am luat decizia închiderii centrelor din cauză că numărul solicitărilor a scăzut deosebit de mult în ultimele zile, astfel încât marţi am avut doar trei persoane care s-au vaccinat în aceste centre, iar luni doar cinci pacienţi.

Cei care doresc să se vaccineze o pot face în continuare în centrele care au rămas deschise sau prin cabinetele medicilor de familie, care cunosc toate procedurile şi au la dispoziţie doze de vaccin", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, dr. Elena Resiga, şef serviciu DSP Sibiu. De la deschiderea centrelor speciale pentru imunizarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, 1.488 de persoane s-au vaccinat în acestea. Numărul cazurilor de gipă nouă confirmate în judeţul Sibiu este de 127, înregistrându-se şi un deces.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav