Se platesc ajutoarele sociale pentru luna ianuarie E-mail
se platesc ajutoare sociale Serviciul Public de Asistenţă Socială efectuează începând de astăzi şi până joi, 21 ianuarie, plata pentru trei servicii sociale.

Plata pentru contravaloarea trusoului pentru non născuţi, sprijinul acordat la constituirea familiei şi plata ajutorului de încălzire a locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri se va efectua de astăzi. Cuantumul de 150 de lei pentru trusoul pregătit de Administraţia Locală pentru nou născuţi va fi achitat pentru 154 sibieni care au depus cereri în perioada 19 octombrie 2009-18 noiembrie 2009. 200 de euro sau sprijinul acordat la constituirea familiei reprezintă pentru 85 de tineri căsătoriţi care au depus cereri în perioada 23 octombrie-20 noiembrie 2009 un bonus binemeritat în aceste zile.

În aceeaşi perioadă, Serviciul Public de Asistenţă Socială va efectua plata ajutorului de încălzire a locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, pentru 415 familii din Sibiu care au solicitat ajutorul în perioada 1-31 noiembrie 2009. Toţi cei interesaţi se pot prezenta la casieria Serviciului situată în vechea Primărie de pe bulevardul Victoriei, între orele 10.00-15.00. Plăţile vor fi acordate doar în baza buletinului sau a cărţii de identitate.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav